Tartu Bigbank alistas koduväljakul Rakvere VK

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank meeskond.
Tartu Bigbank meeskond. Foto: Margus Ansu

Võrkpalli meeste Eesti-Läti ühisliigas oli täna kavas kolm mängu. Postimees vahendas otsepildis kohtumist, milles Tartu Bigbank alistas koduväljakul 3:1 (20, 13, -20, 21) Rakvere VK.

Ozolnieki Poliurs alistas kodus Danpower Võru/Noortekoondise numbritega 3:0 (14, 15, 17). Pärnu VK oli omakorda 3:0 (15, 25, 18) üle RTU/Robežsardzest.

Teistes tänastes kohtumises on omavahel vastamisi Ozolnieki Poliurs - Danpower Võru/Noortekoondis ning Pärnu VK - RTU/Robežsardze.

Mängu eel:

Pärast nädal tagasi lõppenud põhiturniiri jätkatakse vahegrupimängudega. Mängitakse kahes grupis, tugevamas said koha põhiturniiri viis esimest meeskonda, nõrgemas kohtadel 6.-10. lõpetanud võistkonnad.

Põhiturniiri viis esimest võistkonda teenisid vahegrupiturniiriks koha ülemises pooles ja vastavalt lõpetatud kohale punkte: Tallinna Selver sai esikoha eest 4, Tartu 3, Pärnu 2 ja RTU 1 punkti. Viies koht vahegrupiturniiriks Rakverele ühtegi punkti ei taganud. Samamoodi mängivad omavahel läbi viis alumist võistkonda. Põhiturniiril kuuenda koha saavutanud TTÜ alustab mänge nelja, Ozolnieki Poliurs kolme, Jelgava Biolars kahe ja Daugavpilsi Universitate ühe punktiga. Danpower Võru/Noortekoondis tabelisse põhiturniiri kümnenda koha eest punkte ei teeninud. Vahegrupiturniir on üheringiline, kaheksa paremat jätkavad play-offidega.

Selveril on põhiturniiri võitjana õigus võõrustada nelja meeskonna finaalturniiri, mis suure tõenäosusega toimub Kuressaares. Ühtlasi on selge, et Selveri kõrval pääses teise meeskonnana otse Eesti meistrivõistluste poolfinaali Tartu. Ülejäänud neli Eesti võistkonda püüavad poolfinaalkohta veerandfinaali kaudu. Eesti meistrivõistluste veerandfinaalis kohtuvad Pärnu VK ja Võru ning Rakvere ja TTÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles