Prantsusmaal kukkunud Taaramäe: arvasin, et sõrm on puru

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Mihkel Maripuu

Prantsusmaal jätkuval mitmepäevasõidul Etoile de Besseges'l eile 81. koha saanud Rein Taaramäe (Cofidis) muljetas pärast etappi oma blogis, kuidas ta elas üle väikese kukkumise.

«Päeva tippsündmus toimus umbes 75 km enne võidusõidu lõppu. Sõitsin Caja Rurali ratturi taga, tee oli märg ja ühel hetkel oli teega pikuti paari sentimeetri laiune mingi sillaliide,» kirjutas Taaramäe oma blogis.

«Äkitselt nägin, kuidas tolle Caja Rurali kuti tagumine ratas sinna vahesse hüppas, tal külje ette tõmbas ja järgnevalt juba libises ta minu ees. Hoog oli päris korralik ja eriliselt reageerida ei suutnud. Panin talle kümpi ja käisin samuti kõhuli. Pärast väikest ehmatust olin taas püsti. Gert Jõeäär jäi mind ootama ja tõmbas mu päris jubeda hooga peatselt peagruppi tagasi (tunne oli nagu oleks motika taga trenni teinud). See ohverdus läks temale maksma nii palju, et ta pidi tagumises pundis lõpetama. Aitähh Gert!!!,» kiitis Taaramäe meeskonnakaaslast.

Taaramäe lisas, et pärast kukkumist oli jätkata veidi keeruline: «Järgnevalt käisin arstiauto juures valuvaigisteid nurumas, sest parema käe vasak tilluke sõrm tegi hirmsat valu. Spurtida oli keeruline ja ka pidurdamine oli valus. Arvasin, et sõrm on puru, sest korra käiku vahetades oli tunne, nagu see murdus tagurpidi. Õhtul pärast sõitu veetsin kena tunnikese kohalikus kiirabis ja sai sõrmest pilt tehtud, kuid õnneks miskit puruks polnud. Vaatab, mis täna saab. Lõpus päris raske ring, kuid keha kukkumsest päris klobitud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles