Kasti 18 punkti Beroed võidule ei aidanud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeria Kast viskel.
Valeria Kast viskel. Foto: Erakogu

Bulgaaria naiste korvpalli meistriliigas Beroe Stara Zagora klubis palliv Valeria Kast ei suutnud naiskonda Rilski Sportisti vastu võidule aidata ja vastu võeti 50:54 kaotus. Kast viskas naiskonna resultatiivseimana 18 punkti ja võttis 7 lauapalli. Liigatabelis on Beroe üheksandal ehk viimasel kohal.

Merike Anderson ja tema koduklubi Castors Braine jätkavad Belgia meistriliigas võidukalt, nädalavahetusel alistati Sint-Katelijne-Waveri naiskond 94:63. Andersoni arvele jäi selles kohtumises 8 punkti, Celeste Trahan-Davis oli 17 punkti ja 12 lauapalliga võitjate redukaim. Liigatabelis jätkab Castors Braine teisel kohal, seni on võidetud 16 ja kaotatud üks kohtumine.

Itaalia esiliigas Ancona naiskonnas palliv Viive-Kai Rebane aitas naiskonna 79:38 võidule Napoli üle. Rebane viskas 36 minutiga 6 punkti ja võttis 6 lauapalli. Giulia Moroni tõi Ancona parimana 26 silma. Oma konverentsis hoiab Ancona kuuendat kohta.

Inglismaa meistriliigas Loughborough ülikooli ridades mängivad Maaja ja Maia Bratka aitasid naiskonna 62:48 võidule Nottingham Wildcatsi üle. Selle mängu statsitika pole kättesaadav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles