Krasnõje Krõlja peatreener: me ei tohi lasta Tartul teha, mida nad tahavad

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Bazarevitš.
Sergei Bazarevitš. Foto: SCANPIX

Eile lõunal meeskonnaga Tartusse jõudnud Samaara Krasnõje Krõlja peatreeneri Sergei Bazarevitši sõnul saab tänases mängus määravaks mängijate individuaalne meisterlikkus.

«Tähtis on, et meil mängiks igaüks individuaalselt väga hästi, ning loomulikult ei tohi me lasta Tartul tegutseda nii, nagu nemad tahavad,» lausus ta.

Bazarevitši sõnul on keeruline alustada hooaja keskel peaaegu uue meeskonnaga ning seetõttu tuleb tänane mäng eriti raske. «Me ei vahetanud mängijaid sellepärast, et tahtsime vahetada. Nii juhtus. Paljud olid vigastatud ning mõni lõpetas seetõttu üldse oma korvpallurikarjääri,» rääkis peatreener.

Võrreldes Rocki ja Krasnõje Krõlja esimese kohtumisega saab Bazarevitš kasutada viit uut meest. Siiski pole tema kinnitusel meeskonna mäng märkimisväärselt muutunud. «Muidugi, mängijate vahetus muudab ka meeskonda, aga kardinaalselt pole meie mängustiil muutunud. Küll on aga mängijatel vaja meeskonnaga kohaneda,» sõnas ta.

Samaara üks võtmemängijaid Anton Ponkrašov lisas, et esimeses kohtumises ei oodatud Rockilt nii head mängu.

«Peab tunnistama, et alahindasime Tartut ja seepärast ka kaotasime. Nüüd teame, et Tartu on väga hea meeskond. Kindlasti saab meil ka nüüd raske olema, aga võib-olla on korvpallijumal seekord meie poolel,» lausus Venemaa koondisesse kuuluv Ponkrašov, kes on viimastes kohtumistes aina paremasse vormi tõusnud. Näiteks viimases VTB liiga mängus viskas ta 32 punkti.

Meeskonnaga liitunud uued mehed on Ponkrašovi sõnul teinud olukorra lihtsamaks, sest mängukoormus jaotub nüüd ühtlasemalt.

Tänase mängu võtmesõnaks nimetas Ponkrašov head kaitsemängu. «Tartu on hästi kolmepunktiviskeid viskav meeskond ning me ei tohi anda selleks võimalusi. Kõik vabad kohad tuleb kinni panna,» lausus ta. Rocki ohtlikemateks mängijateks nimetas ta Augustas Peciukeviciust, Janar Taltsi ja Vilmantas Dilyst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles