Kangur ei suutnud Bolognat väljakukkumisest päästa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur Bologna Virtuse särgis.
Kristjan Kangur Bologna Virtuse särgis. Foto: Virtus

Eesti korvpallikoondislane Kristjan Kangur tabas Bologna särgis kõik väljakult teele saadetud visked, tuues eile õhtul peetud veerandfinaalseeria otsustavas kohtumises 11 punkti ja võttes kuus lauapalli, kuid Bologna Virtus kaotas siiski 65:72 Cantu NGC-le ning langes välja.

Kangur osales Bologna rivistuses kokku neljas kohtumises. Keskmiselt pääses ta väljakule 16 minutiks (13; 14; 18; 20), tuues selle aja jooksul 9 punkti (10; 3; 12; 11) mängus, vahendab basket.ee.

Tähelepanuväärne on see, et Eesti koondislane tabas väljakult kõik teele saadetud 15 viset (kahepunktivisked 9/9, kolmepunktivisked 6/6, vabavisked 0/1), eksides vaid ühel vabaviskel.

Viimases kohtumises tõusis Bologna edukamaks punktitoojaks 16 silma toonud Aaron Jackson, 14 silma toonud Andre Collins ja 13 punkti ja 12 lauapalli kogunud Viktor Sanikidze.

Võitjate parim oli 18 punkti toonud Manutšar Markoišvili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles