Solvunud Eto’o ähvardas MM-finaalturniirist loobuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Eto'o
Samuel Eto'o Foto: SCANPIX

Kameruni jalgpallikoondise ründaja Samuel Eto’o ähvardas, et võib 11. juunil algavast MM-finaalturniirist loobuda, kuna teda pahandas endise koondislase Roger Milla kriitika tema aadressil.

Milla rääkis, et Eto’o on küll nii Barcelona kui ka Interi eest ilusaid mänge näidanud, aga koondise eest mängides pole ta suurt millegagi hakkama saanud, vahendab Reuters.

«Kas mul üldse tasub MMile minna?» arutles Milano Interi ridades Meistrite liiga võitnud Eto’o intervjuus Prantsusmaa telekanalile Canal Plus. «Mul on veel paar päeva aega mõelda, et kas minu osalemine on ikka tähtis.»

Eto’o ei jätnud juhust kasutamata ja kritiseeris ka Millat, kes jõudis 1990. aasta MM-finaalturniiril Kameruniga veerandfinaali.

«Mida Milla teinud on? Ta pole maailmameistriks tulnud,» pahurdas Eto’o. «Neil oli hea meeskond, aga jõudsid ainult veerandfinaali.»

11. juunil Lõuna-Aafrika Vabariigis algaval MM-finaalturniiril kuulub Kamerun koos Hollandi, Taani ja Jaapaniga E-alagruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles