Arsenali peatreener kritiseeris penaltil eksinud Özili

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil (vasakul) ning tema löögi tõrjunud Müncheni Bayerni väravavaht Manuel Neuer.
Mesut Özil (vasakul) ning tema löögi tõrjunud Müncheni Bayerni väravavaht Manuel Neuer. Foto: SCANPIX

Eile jalgpalli Meistrite liigas peetud kaheksandikfinaalis kohtusid omavahel Arsenal ning tiitlikaitsja Müncheni Bayern. 2:0 võidu võttis Saksamaa klubi ning sealjuures eksisid korra penaltil mõlema meeskonna mängijad. Kaotuse kirja saanud Arsenali peatreener Arsene Wenger leidis kohtumise järel, et tema hoolealuste hulka kuuluv Mesut Özil oleks võinud oma penaltivõimaluse ära kasutada märksa paremini.

Arsenal teenis 11 meetri karistuslöögi juba mängu kaheksandal minutil, kui Jerome Boateng tõmbas Özili maha ning kohtunikud määrasid Inglismaa meeskonnale penalti. Özil läks ise teenitud karistuslööki sooritama, ent ei jooksnud pallile kiirelt peale, vaid kasutas venitavat taktikat.

Arsenali peatreenerile Arsene Wengerile sakslase lähenemine aga muljet ei avaldanud. «Mina eelistan seda, et inimesed jooksevad korralikult pallile peale,» kommenteeris Arsenali loots Özili penaltisooritust. «Vaadake, kõigil on oma stiil ning tuleb leppida sellega, et penalt ilöömiseks ei ole ühte ning õiget viisi. Tema tunneb ennast nii tehes mugavalt, see on tema stiil,» lisas Wenger.

Özil ei olnud kohtumises ainuke, kes 11 meetri karistuslööki realiseerida ei suutnud: 40. minutil jättis Bayerni poolt sama võimaluse kasutamata David Alaba.

Möödunud hooajal Meistrite liiga võitnud Bayern sai kaheksandikfinaali avamängus lõpuks kirja 2:0 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles