Tänak: olen parimatele oodatust lähemal

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder võisid Rootsi MM-ralli lõpupoodiumil endaga rahul olla.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder võisid Rootsi MM-ralli lõpupoodiumil endaga rahul olla. Foto: Timo Anis

Rootsi rallil taas WRC-klassi autoga sõitnud Ott Tänak tõdes autosport.com-ile antud intervjuus, et ei osanud enne rallit aimata, kui kaugele ta liidritest jääda võib. Viies koht tuli Tänakule meedliva üllatusena.

«Olin parimatele tunduvalt lähemal, kui oskasin oodata,» selgitas Eesti rallimees. «Enne rallit olin mures ja ei omanud oma kiirusest ülevaadet. Nüüd olen rahulikum.»

Fordi tiimiboss Malcolm Wilson kiitis samuti eestlasega toimunud metamorfoosi. Nimelt oli Wilson Tänaku eelmise WRC-hooaja suhtes üsna kriitiline olnud, kuid nüüd olevat eestlane muutunud mees. «Ta on nüüd teistsugune piloot. Ta oli väga hea,» kiitis Fordi meeskonna ülemus.

Wilsoni poolt sai kiidusõnu ka Tänaku uus kaardilugeja Raigo Mõlder, kelle üksikud vead jäid Rootsis kogenematuse taha. Eestlaste omavaheline koostöö on Wilsoni arvates aga paljulubav. «Tänaku ja Mõlderi vahel on väga tugev side,» tõi kogenud rallimeeskonna juht välja eestlaste trumbi.

Mehhiko rallil sõidab Tänak WRC2-klassis DMACK Fiesta R5ga, kuid Portugalis on ta taas Fiesta R5 WRC roolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles