Väsimatu Pulk vedas Selveri võidule

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulk rünnakul.
Hindrek Pulk rünnakul. Foto: Toomas Tatar

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas alustati neljapäeval veerandfinaalidega. Ainsas paaris, kus on vastamisi kaks Eesti klubi, alistas Tallinna Selver 3:1 TTÜ ja asus kahe võiduni peetavat seeriat juhtima.

«Kui nurgaründaja ei küündi 40 protsendini, siis on väga raske võita,» oli Selveri juhendaja Avo Keel rahulolematu. «Mängu kokkuvõtteks võib öelda, et üks mees jooksis mööda väljakut ringi ja tõstis ning teine mees lõi,» vihjas ta Selveri diagonaalründajale Hindrek Pulgale ja sidemängija Martti Keelele. Läbi hooaja Selverit vedanud Pulk tõi lõpuks 28 punkti (efektiivsus +12), ta sai kokku 49 tõstet.

«Aga nii seda seeriat ei võida. Finaalturniirini on poolteist nädalat aega, midagi lubavat pole selles osas kummagi meeskonna jaoks.» Kiidusõnu jagus Keelel liberole Johan Vahterile, Selver kasutas täna kahte liberot. «See käik tasus end ära, Vahter oli kaitses tubli,» sõnas Keel.

«Väga-väga raske mäng oli täna. Õnneks otsustavad hetked kallutasime enda poole,» sõnas Pulk ise mängujärgselt. «Vaimset väsimust küll ei tunne, aga eks käed ja jalad muutuvad veidi tuimaks ja kiirust ning jõudu jääb vähemaks. Mängus ei ole aga aega mingit väsimust tunda,» sõnas kogu hooaja suurt koormust kandnud diagonaal. «Oma mängus on meil parandamisruumi igas elemendis, rünnakul, servil, vastuvõtul.»

«Kui Pulk mängib hästi, siis Selver võidab,» sõnas TTÜ juhendaja Janis Sirelpuu. «Algul saime temaga hakkama, hiljem enam mitte. Hea, kui on selline liider, kellele raskel hetkel loota saab. Meie probleem on läbi hooaja olnud see, et kui läheb, siis võime mängida küll. Aga tehakse paar viga ja siis kaob enesekindlus kõigil ja mäng laguneb. Ega kahe päevaga palju ei muuda, aga eks laupäeval näeb, kumma meeskonna diagonaal parem on,» lisas ta.

Tartu Bigbank alistas 3:2 Jelgava Biolarsi, Pärnu oli 3:0 üle Daugavpilsist ja Robezsardze võitis 3:1 Rakveret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles