Tarvas alistas koduses meistriliigas Rapla meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas (kollastes vormides) mängimas Tartu Ülikool/Rocki vastu.
Rakvere Tarvas (kollastes vormides) mängimas Tartu Ülikool/Rocki vastu. Foto: Kristjan Teedema

Eesti meeste korvpalli meistriliigas kohtusid reede õhtul omavahel Rakvere Tarvas ja TYCO Rapla. Rakvere oli kindlam, võttes 80:68 võidu.

Esimesel veerandil haaras Rakvere Tarvas eduseisu kiirelt enda kätte, jättes Rapla tagaajaja rolli. Vahe, mis Tarvas esimestel minutitel sai, püsis kindlalt kuni pisikese pausini, millele mindi Rakvere 22:15 juhtimisel. Teisel veerandajal sai Rapla oma mängumootori käima ning varsti olidki pooled juba vahetunud ja Rakvere kaotusseisus. Poolajapausile minnes oli jällegi ees Rakvere, kuid nende eduseis oli juba minimaalne 32:31, vahendas basket.ee.

Kolmandal veerandajal haaras Tarvas lõplikujlt juhtohjad enda kätte, tehes 13:0 vahespurdi. Rapla küll veidi suutis oma kaotusseisu vähendada, kuid enne otsustavat kümmet minutit oli Rakvere ees 11 punktiga, seisuks 60:49. Viimasel veerandajal püsis vahe juba kindlalt 10 punkti piirimail. Kuigi Rapla üritas kohtumisse pööret tuua, oli Rakvere kodupubliku silme ees kindlam, võttes 80:68 võidu.

Rakvere parimad olid Gregory Jenkins 16, Juris Umbrasko 14 ning Rait Keerles 12 punktiga. Rapla poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni kaks meest – Ziga Fifolt ja Rait-Riivo Laane, kes tõid vastavalt 15 ja 10 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles