Rock läheb eurosarja veerandfinaalis kokku Szolnoki meeskonnaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock alistas kodus Samaara Krasnõje Krõlja meeskonna.
Rock alistas kodus Samaara Krasnõje Krõlja meeskonna. Foto: Margus Ansu

TÜ/Rocki korvpallimeeskond võitis eurosarja vahegrupi viimases mängus Gaz Metan Mediase 90:66 ning sai oma I-vahegrupis viie võidu ja ühe kaotusega esikoha.

Teisena pääses sellest vahegrupist edasi Samaara Krasnõje Krõlja meeskond, kes lõpetas turniiri nelja võidu ja kahe kaotusega.

J-vahegrupis, kus teise koha saanud meeskonnast saab Rockile vastane veerandfinaaliks, jäi paremusjärjestus viimase mängu otsustada. Itaalia klubi Reggio Emilia oli lisaajal üle Krka Novo Mesto meeskonnast 69:66 ning sai grupis esikoha nelja võidu ja kahe kaotusega.

Teisena lõpetas selle vahegrupi aga Szolnoki Olaj meeskond (võitis viimases mängus Cholet Basketi 74:67, kokku samuti neli võitu ja kaks kaotust) ning nii saabki Rocki veerandfinaalivastaseks Ungari meeskond Szolnoki Olaj KK.

EuroChallenge veerandfinaalpaarides kohtuvad seega TÜ/Rock ja Szolnoki Olaj KK, Reggio Emilia ja Samaara Krasnõje Krõlja, Royal Hali Gaziantep ja Minski Tsmoki, Jekaterinburgi Ural ja Ljubertsõ Triumph.

Veerandfinaalides mängitakse kolmest mängust parim süsteemis ning Rock alustab Szolnoki vastu koduväljakul. Mängud on 11. märtsil (kodus), 13. märtsil (võõrsil) ja vajadusel 18. märtsil (kodus).

Rocki võidu korral veerandfinaalis ootab teda final fouri poolfinaalis mäng paari Jekaterinburgi Ural ja Ljubertsõ Triumph võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles