Reena Pärnat sai MMil kõrge 9. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat
Reena Pärnat Foto: Liis Treimann

Reena Pärnatist sai esimene MMi esikümnesse jõudnud Eesti naislaskur, kui ta lõpetas Prantsusmaal Nimes’is toimunud maailmameistrivõistlused 9. kohaga.

Pärnat saavutas eelringis 566 silmaga 23. koha. Olümpiaringi pääsesid 32 paremat naist, kes paigutati play-off turniiritabelisse.

Esimeses duellis kohtus Pärnat 10. asetusega Mayumi Kawabuchiga (JPN). Seeriad olid 30:28, 28:28, 29:29 ja 30:29. Pärnati tugev laskmine andis talle ilusa 6:2 võidu ja pääsu 16 parema hulka.

Teises duellis kohtus eestlanna võõrustajamaa Prantsusmaa laskuri Clothilde Didierlaurent’iga. Selles duellis näitas prantslanna tugevamat laskmist ja võttis 7:3 võidu. Seeriad olid vastavalt 29:28, 27:29, 27:28, 29:29 ja 28:30.

«Olen natuke endas pettunud, et ei suutnud 1/8 duelli ära võita. Aga tegelikult on MMi 9. koht ju ka hea. Koha üle olen õnnelik ja üldiselt ka enda laskmisega võin rahule jääda,» lausus Pärnat alaliidu pressiteate vahendusel.

«Reena laskmises oli täna palju enesekindlust. Olen rahul, et ta oma talvise töö realiseerida suutis. Valmistusime võistluseks, kuid tegelikult on hooaja peamised eesmärgid seotud suviste võistlustega. Reena koht MMi esikümnes on ilus algus aastale,» kommenteeris treener Raul Kivilo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles