Kaotusvalus Jankovic: Stosur mängis nagu mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Jankovic
Jelena Jankovic Foto: SCANPIX

Jelena Jankovic on üks neist tennisistidest, kes tavaliselt pärast kaotust vastast kiitusega üle ei vala, vaid kipub rääkima, et ta ise kinkis võidu ära.

Täna pidi ta Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste poolfinaalis tunnistama austraallanna Samantha Stosuri 6:1, 6:2 paremust ning kuna vastane oli temast nii kindlalt üle, tunnistas Jankovic, et Stosur mängis äärmiselt hästi, vahendab Reuters.

«Ausalt öeldes mängis ta peaaegu nagu mees,» sõnas Jankovic mängujärgsel pressikonverentsil. «Tema mäng on väga sarnane meeste mänguga. Tal on väga hea serv ja eeskäelöök. Ta on viimastel kuudel hämmastavas vormis olnud.»

1999. aasta Austraalia lahtistel ütles Martina Hingis, et Amelie Mauresmo mängib pooleldi nagu mees, selle kommentaari pärast tõmbas Hingis endale palju pahameelt kaela. Jankovic aga kinnitas, et tema mõtles oma ütlust kui komplimenti Stosuri tugevuse kohta.

Kiidusõnadest hoolimata jätkas Jankovic ka tavapärase jutuga: «Ma ei andnud endast isegi 20 protsenti. Jalad olid rasked ja ma ei suutnud üldse liikuda. Isegi kui mul tekkis mõni võimalus, tegi kohutavaid vigu. See polnud mina, see polnud minu mäng. Tema oli täna parem mängija. Olen enda peale vihane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles