Vassiljev raskest seisust: parandamisruumi jagub

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev meeskonda juhendamas.
Rainer Vassiljev meeskonda juhendamas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

TTÜ võrkpalliklubi alistas Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseeria teises mängus 3:1 Rakvere VK ning on seega jõudnud poolfinaalist võidu kaugusele. Korduskohtumisel domineeris üsna kindlalt TTÜ, avamäng pakkus võrdsemat võitlust, siis võitis TTÜ 3:2. «Kui võrrelda neid kahte mängu, siis teises kohtumises oli meie enda serv kehvakene. Nii on raske edu saavutada,» sõnas Rakvere meeskonna peatreener Rainer Vassiljev. «Nende sidemängija sai aga tänu heale vastuvõtule lihtsalt oma mängu ehitada. Eks meil on läbi hooaja samad probleemid olnud. Parandamisruumi meil veel on, aga eks see sõltub ka vastase mängust.»

Avageimi võitis TTÜ 25:18 ja kuigi teises tuli tunnistada Rakvere 25:21 paremust, võideti järgnevad 25:14 ja 25:22. Diagonaalründaja Mart Tiisaar tõi võitjatele 23 punkti (+17) ja temporündaja Siim Ennemuist lisas 13 punkti (+11). Rakvere edukaim oli Aivar Silm 18 punktiga (+9), tavapäratult kahvatud olid nii Denis Sintov kui Rauno Tamme. «Liider Sintovilt ootaks muidugi rohkem, kuigi teda segab ka esimeses kohtumises saadud reietrauma. Eks näis, kuidas ta kolmandaks kohtumiseks taastub.»

Vassiljevi sõnul kumbki meeskond enam suuri üllatusi pakkuda ei suuda. «Kõik tunnevad üksteist ja midagi uut siin välja ei mõtle, selge see, et põhiraskust kannavad ju samad mehed,» lisas juhendaja.

Rakvere ja TTÜ kolmas kohtumine peetakse teisipäeval, 11. märtsil Rakveres. Teises veerandfinaalis on vastamisi Pärnu VK ja Danpower Võru/Noortekoondis, kus Pärnu on võitnud mõlemad mängud 3:0. Pärnu mängis mitme põhimeheta, platsil ei käinud kapten Andrus Raadik, Kardo Kõresaar, Romet Priimägi ega Meris Merisaar. 12 punkti tõid Pärnule Taavet Leppik ja Siim Põlluäär, Võru parim oli Kevin Saar 11 punktiga.

TTÜ ja Rakvere paari võitja saab poolfinaalis vastaseks Tallinna Selveri. Teises paaris kohtuvad Tartu Bigbank ning Pärnu ja Võru veerandfinaali võitja. Selver ja Bigbank pääsesid otse poolfinaalidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles