Heiki Nabi saab uue MMi kuldmedali?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi MMi hõbemedaliga. See autasu on tagasi alaliidule saadetud ning maailmameister ootab talle kuuluvat kuldmedalit.
Heiki Nabi MMi hõbemedaliga. See autasu on tagasi alaliidule saadetud ning maailmameister ootab talle kuuluvat kuldmedalit. Foto: Mihkel Maripuu

Budapesti MMil iraanlase Amir Aziz Ali Akbari dopingutarvitamise avalikuks tulemise järel kreeka-rooma maadluses maailmameistriks kerkinud Heiki Nabi pole siiamaani kuldmedalit ega meistrivööd kätte saanud.

Kui Nabi pani oma hõbemedali posti 18. detsembril, siis iraanlane on autasudega kodumaalt plehku pannud ning pole end näole andnud, kirjutab Õhtuleht Online.

Seetõttu ei pruugi Nabi teenitud medalit kunagi näha ning Eesti maadlusliidu peasekretäri Antti Lepiku sõnul tellitakse talle uus. «See võimalus on täiesti reaalne ning tundub, et nii lähebki. Viimased arengud on sellised, et Ungarist tellitakse uus medal,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles