Floyd Mayweatherit süüdistatakse mõrvakatses

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather (paremal).
Floyd Mayweather (paremal). Foto: SCANPIX

Hetkel maailma üheks paremaks poksijaks ja rikkamaks sportlaseks peetavat Floyd Mayweatherit on hakatud süüdistama oma endiste töötajate peksmises ning halvimal juhul ka mõrvakatses ja inimröövis.

Kõmuportaal TMZ vahendas, et kaks Mayweatheri alluvusse kuulunud meest on valmis kuulsa poksija vastu kohtuteed alustama, sest väidetavalt peksis Mayweather koos sõpradega nad julmalt läbi.

Anonüümseks jääda soovinud mehed väitsid, et sel ajal, kui nad töötasid Mayweatheri heaks, kadus poksija kodust üks ehe, mille varastasmises süüdistas Mayweatherit just kahte kõnealust isikut. TMZ andmetel tahtis Mayweather meestega mitu nädalat tagasi kokku saada ning saabus kohale mitmete oma sõpradega, kellel olid kaasas ka relvad. Mehed peksti läbi nii tõsiselt, et neil olid murtud käe- ja jalaluud, mõlemad isikud pidid veetma haiglas mitu päeva.

TMZ on juhtunut vahendades andnud ka teada, et mõlemad mehed on palganud omale advokaadi ja tahavad Mayweatheriga asjad klaariks teha. Juhunuga kursis olevad inimesed on väitnud, et maailmakuulsat poksijat ootavad süüdistused inimröövis, mõrvakatses ja tõsiste kehavigastuste tekitamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles