Lewis Hamilton Schumacheri õnnetuse kohta: kõik juhtub põhjusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Lewis Hamilton.
Michael Schumacher ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja meeskonnad ning sõitjad on kogunenud Austraaliasse, kus nädalavahetusel sõidetakse Melbourne'i ringrajal uue hooaja esimene etapp. Lisaks uuele hooajale on fookuses ka seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri tervislik olukord ning mitmetel pilootidel on palutud kuulsa sakslase õnnetust kommenteerida. Üheks neist on Mercedese rooli keerav Lewis Hamilton, kes sõnas, et juhtunu annab Schumacherile võimaluse näidata oma tõelist iseloomu.

Vahetult enne hooaja algust andis Schumacheri mänedežer Sabine Kehm eile teada, et koomast äratataval Schumacheril on näha «väikeseid julgustavaid märke». See annab lootust, et detsembri lõpus kukkunud ja koomasse viidud vormelilegend tuleb siiski teadvusele.

Mercedese meeskonnas sõitev Hamilton kommenteeris juhtunut väitega, et õnnetus annab Schumacherile võimaluse end tõestada. «Ta on spordilegend ja saavutanud nii palju, ta on väga motiveeritud inimene. Seega tunnen, et kõik juhtub põhjusega. Arvan, et see on kogemus, mis näitab tema tõelist iseloomu isegi rohkem kui kõik seni tema poolt läbi elatud kogemused,» rääkis Hamilton, keda peetakse hooaja avaetapil favoriidiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles