Piltuudis: Hamiltoni autol on sõnum Schumacherile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamiltoni auto.
Lewis Hamiltoni auto. Foto: SCANPIX

Austraalias Melbourne´is algava vormel-1 hooaja tänasel teisel vabatreeningul pälvis kiireimat aega näidanud Mercedese sõitja Lewis Hamilton lisaks heale sõidule tähelepanu ka oma autole pandud sõnumiga, mis oli suunatud koomast äratatavale seitsmekordsele maailmameistrile Michael Schumacherile.

Hamiltoni masinale oli pandud sõnum «#KeepFightingMichael», mis tõlkes tähendab «Jätka võitlemist, Michael».

Alles eile pälvis Hamilton samuti tähelepanu seoses Schumacheriga, kui Mercedese sõitja kommenteeris kuulsa sakslase suusaõnnetuse kohta, et kõik juhtub põhjusega. «Ta on spordilegend ja saavutanud nii palju, ta on väga motiveeritud inimene. Seega tunnen, et kõik juhtub põhjusega. Arvan, et see on kogemus, mis näitab tema tõelist iseloomu isegi rohkem kui kõik seni tema poolt läbi elatud kogemused,» rääkis Hamilton eile.

Schumacher kukkus detsembris Prantsuse Alpides suusatades ja viidi seejärel kunstlikku koomasse. Nüüdseks on püütud vormelilegendi äratada juba üle kuu aja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles