Tarvas alistas koduses meistriliigas Valga meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas (kollastes vormides) mängimas Tartu Ülikool/Rocki vastu.
Rakvere Tarvas (kollastes vormides) mängimas Tartu Ülikool/Rocki vastu. Foto: Kristjan Teedema

Eesti meeste korvpalli meistriliiga turniiritabelis kolmandat kohta hoidev Rakvere Tarvas võttis täna kodusaalis 78:70 võidu Valga/Maks&Moorits meeskonna üle. Tarvale oli see liigas kaheksas järjestikune võit.

Tarvas võitis esimese poolaja 43:35 ning pani paremuse lõplikult maksma kolmandal veerandil, kui vahe kasvas kahekümne punktini. Viimasel veerandil vähendasid valgalased vahet, kuid võitjas küsimust ei tekkinud, vahendas basket.ee.

Juris Umbrasko viskas täna Tarva kasuks 17 punkti. Silver Leppik kogus samuti 17 silma ning Kristo Saage lisas 12 punkti. Võitjate poolelt oli kaksikduublile lähedal teine lätlane Maris Laksa, kes viskas 9 punkti ja võttis 9 lauapalli.

Valga/Maks&Moorits meeskonnas tegi kaksikduubli lätlasest keskmängija Raitis Graf, visates 21 punkti ja võttes 17 lauapalli. Miguel Ortega lisas 13, Ferg Myrick 12 ning Kristjan Evart 11 silma.

Tarvas 20 võidu ja 6 kaotusega põhiturniiril kolmandast kohast allapoole langeda ei saa ning kõrgemale kohale tõusmise võimalused on pigem teoreetilist laadi. Valga/Maks&Moorits on 5 võidu ja 22 kaotusega kaheksas, rida kõrgemal oleval TYCO Raplal on ühe vähem peetud mängu juures 3 võitu rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles