Ilus žest: Mercedes pühendas eilse võidu Schumacherile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia GP võitnud Nico Rosberg ja tema masinale kirjutatud pühendus Michael Schumacherile.
Austraalia GP võitnud Nico Rosberg ja tema masinale kirjutatud pühendus Michael Schumacherile. Foto: SCANPIX

Eile Austraalias Melbourne'i ringrajal sõidetud vormel-1 hooaja avaetapil tuli võitjaks Mercedese sõitja Nico Rosberg. Pärast etappi teatas Mercedese meeskond, et nad pühendavad eilse võidu seitsmekordsele maailmameistrile Michael Schumacherile, kes viibib endiselt suusaõnnetustest taastudes haiglas.

Mercedese jaoks pakkus eilne etapp nii õnnestumist kui ebaõnnestumist: kuigi suursoosikuks peetud Lewis Hamilton pidi mootoririkke tõttu katkestama, sõitis end esikohale Mercedese teine sõitja Nico Rosberg. Pärast edukat uue hooaja algust ei unustanud meeskond võidu puhul ka Schumacherit, kes sõitis tiimis aastatel 2010-2012.

Mercedese asejuht Toto Wolff avaldas pärast etappi tiimi Twitteri lehel postituse, milles pühendas võidu just kuulsale sakslasele. «See võit oli meie jaoks väga erilise tähendusega. Tahan selle pühendada Michaelile, kes oli sel nädalavahetusel kogu aeg meie mõtetes. Ta jätkab võitlemist nii, nagu ainult tema seda oskab, ja soovime talle palju jõudu,» seisis postituses.

Mõlemad Mercedese sõitjad avaldasid Schumacherile toetust ka sellega, et lasid oma masinatele kirjutada talle suunatud sõnumi, milles innustati maailmameistrit oma elu eest võitlema.

Schumacher võitis oma karjääri jooksul Austraalia GP neljal korral. Hetkel viibib vormelilegend endiselt Grenoble'i haiglas, kus teda äratatakse kunstlikust koomast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles