Keel: suhtumine paranes, tulemus on näha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel sai poolfinaali teises mängus rahulikult mängijatele juhiseid anda, sest asjad väljakul toimisid.
Avo Keel sai poolfinaali teises mängus rahulikult mängijatele juhiseid anda, sest asjad väljakul toimisid. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti võrkpallimeistrivõistluste poolfinaali teises mängus alistas Tallinna Selver 3:0 TTÜ ning asus kolme võiduni peetavat seeriat 2:0 juhtima.

Selveri peatreener Avo Keel vastupidiselt avakohtumisele palju kriitikat tegema ei pidanud. «Kui võrdlen trenne enne esimest ja enne teist kohtumist, siis need olid nagu öö ja päev. Suhtumine oli teine. Laupäevases trennis silm puhkas ja täna oli mängus ka tulemus näha, eks tuleb siis kogu aeg mehi torkida sel teemal,» sõnas juhendaja muiates.

«Saime korraliku bloki neile ette. Tunneme ju üksteist läbi ja lõhki, aga TTÜ tegutsemine oli täna rohkem etteaimatav,» lisas Keel.

TTÜ oli taas suures hädas vastuvõtuga, mistõttu õiget pinget ei tekkinudki. «Oleme vastuvõttu trennis väga palju harjutanud, aga välja ei tule ikka kohe üldse,» oli TTÜ peatreener Janis Sirelpuu pärast kaotust nõutu. «Võib-olla peab selle elemendi harjutamise üldse ära lõpetama,» arutles ta irooniliselt.

Seeria kolmas kohtumine peetakse 25. märtsil algusega kell 18.30 Kalevi Spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles