Müncheni Bayern kaebab oma fännid kohtusse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni fännid.
Müncheni Bayerni fännid. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi teatas, et nad kavatsevad kohtusse kaevata fännid, kes viimases Meistrite liiga mängus tõid väljakule solvava plakati ja põhjustasid sellega klubile probleeme.

Euroopa Jalgpalliliit (UEFA) andis teada, et Bayern peab ebasobivate fännide tõttu pidama Meistrite liiga veerandfinaali teise kohtumise osaliselt suletud tribüünide ees. Lisaks peab Bayern tasuma 10 000 euro suuruse trahvi, sest kaheksandikfinaalmängus Arsenali vastu tõid nende toetajad staadionile Inglismaa klubi mängumeest Mesut Özili mõnitava homofoobse plakati.

Müncheni klubi teatas pärast UEFA karistuse avaldamist, et nad kavatsevad ennast juhtunust võimalikult kaugele distantseerida ning plakatiga välja tulnud fänne karistada. «Kahetseme kohtumises Arsenaliga toimunud intsidenti ja distantseerime end solvavast plakatist nii kaugele, kui võimalik. Müncheni Bayern ei kavatse kunagi sellist käitumist aktsepteerida,» seisis klubi avalduses.

Bayerni klubi esindajad kinnitasid, et nad kaevavad plakati väljakule toonud fännid kohtusse.

Meistrite liiga veerandfinaalis on Bayerni vastaseks Manchester United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles