Allikmaa vabastas ERRi sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeri ametist

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kaljuveer
Marko Kaljuveer Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Rahvusringhäälingu juhatuse esimees Margus Allikmaa teatas, et on otsustanud lõpetada töösuhte sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeriga.

Küsimusele, kas Hanno Tombergi lahkumine oli seotud Marko Kaljuveeri ametist vabastamisega, vastas ERRi nõukogu esimees Agu Uudelepp, et seda küsiti ka Hanno Tombergi käest, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Küsisime, kas tema lahkumisavaldus on kuidagi tingimuslik, kuid Hanno Tomberg rõhutas, et lahkub, sõltumata sellest, millised võivad olla edasised arengud,» ütles Uudelepp.

«Oli mullegi üllatus, et Hanno Tomberg sellise avalduse esitas, ma saan aru küll mingist seosest, et ma eile õhtul teavitasin juhatuse liikmeid sellest, et ma soovin meie sporditoimetuse juhatuses muudatusi teha ja vahetada välja Marko Kaljuveeri ja Hanno ilmselt tundis endas teatud, ma ei teagi, kas kaasvastutust või tahet Marko Kaljuveeri kaitsta,» rääkis Allikmaa.

Küsimusele, miks oli vaja ametist vabastada Kaljuveer, vastas Allikmaa, et tegu on vana teemaga. «See on üks vana teema ja hästi pikka sellist ajalugu kandev, aga põhiline põhjus on see, et ma väga tahaksin ja sooviksin, et meie sporditoimetuse koostöö mitmete spordialaliitudega, spordiavalikkusega oleks palju tõhusam, palju parem, ja ma sooviksin ka seda, et need valikud, milliseid spordialasid üle kanda ja millele nagu rõhku panna, see valik oleks pisut avaram.»

Allikmaa avaldas lootust, et Tomberg võtab oma lahkumisavalduse tagasi, kuna isiklikult pole tal Tombergi vastu midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles