Madridi Reali fännid süüdistavad hiljutistes kaotustes Gareth Bale'i

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real Madrid's Gareth Bale reacts during their Spanish First Division soccer match against Sevilla at Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, March 26, 2014. REUTERS/Marcelo del Pozo (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Real Madrid's Gareth Bale reacts during their Spanish First Division soccer match against Sevilla at Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, March 26, 2014. REUTERS/Marcelo del Pozo (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS

Hispaania jalgpalliklubi Madridi Reali fännid on viimase nädala jooksul pidanud üle elama kaks pettumust: esmalt jäi Real möödunud pühapäeval peetud vastasseisus Barcelonaga alla 3:4 ning nädala keskel peetud liigamängus Sevillaga tuli taas tunnistada vastaste paremust, seekord seisuga 1:2. Reali fännid on asunud kahes kaotuses süüdistama sel suvel meeskonnaga liitunud Gareth Bale'i.

Hispaania ajaleht Marca korraldas pärast kaht viimati teenitud kaotust uuringu, millest selgus, et Madridi meeskonna fännide arvates jäi Real Sevillale alla seetõttu, et kohtumise otsustava värava löömise ajal oli Bale väljakult lahkunud ja jätnud oma meeskonna kümnekesi, sest tahtis vahetada oma jalanõusid.

Samuti pahandas Bale'iga tema käitumise pärast väljaanne AS: «Bale lõpetas oma õnnetu õhtu siis, kui otsustas väljakult lahkuda, et oma jalavarje vahetada, jättes meeskonna kümnekesi ja hõlbustades sellega Sevilla rünnakut, mis lõppes seisu 2:1 vormistamisega.»

Real langes kahe viimati teenitud kaotusega liigas kolmandale kohale. Liigatabelit juhib 73 punktiga Madridi Atletico, Barcelona on 72 punktiga teine ja Realil on kolmandana koos 70 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles