Järjekindel ManU peatreener: fännid toetavad mind

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes ja Manchester Unitedi maskott.
David Moyes ja Manchester Unitedi maskott. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener David Moyes on hoolimata meeskonna kehvast hooajast ja fännide viimase aja pahameelest väitnud, et klubi toetajad seisavad endiselt tema selja taga.

Esimest hooaega Unitedit juhendav Moyes on oma hoolealustega teinud kahvatu hooaja: valitsev meister hoiab liigatabelis alles seitsmendat kohta, Meistrite liiga veerandfinaali jõuti läbi raskuste ning ootamatult varakult kukuti välja nii liigakarikast kui Inglise karikasarjast.

Viimaste aegade kehvad esitused on ajanud Unitedi fännid pahameelest tagajalgadele ja nii plaanib grupp ManU toetajaid lennutada laupäevasel liigamängul üle staadioni plakatit, millel seisab kiri: «Vale valik - Moyes minema».

Moyesi sõnul on toetajatel õigus avaldada oma mõtteid, ent suurem osa ManU fänne on peatreeneri sõnul teda siiski toetamas. «Ma saan Manchester Unitedi fännidelt toetust igal pool, kuhu lähen. Olin ühel õhtul väljas söömas ja grupp Manchester Unitedi fänne tuli minu juurde ja nad ütlesid, et peaksin samamoodi jätkama ning nad saavad väga hästi aru, millises olukorras klubi ja meeskond on,» rääkis Moyes.

United kohtub laupäevases liigamängus Aston Villaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles