Starodubtsev: miks ei tehtud märkusi pärast Flora-Viljandi viiki?

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäe Kalevi mängijad.
Sillamäe Kalevi mängijad. Foto: Raigo Pajula

Kui tuli ilmsiks, et Sillamäe Kalevi jalgpalliklubil lasub kahtlus kokkuleppemängudes, kiitis Eesti Jalgpalli Liit neid sujuva koostöö eest. Ida-Virumaa ajalehes Põhjarannik aga klubi president Aleksandr Starodubtsev süüdistab vutiliitu, et nood püüavad meelega sillamäelaste elu raskeks teha.

 Põhjarannik kirjutab, et Starodubtsev peab mängijatele esitatud süüdistusi põhjendamatuteks.

«Tegelikult pole mulle keegi veel midagi konkreetset tõestanud. Esialgu on kõik alles oletuste tasandil. Võtke elementaarne statistika ja vaadake, mitu korda on Kalev Levadiat võitnud. Mida te siis meilt ootasite,» imestas Starodubtsev. «Muidugi kavatseme seda olukorda oma klubis arutada, kuid tuhka pähe raputama ei hakka keegi. Meil puuduvad konkreetsed tõendid kellegi süü kohta. Las keegi tõestab mulle selgelt ja ühemõtteliselt, et see või too mees on süüdi. Jah, mulle on räägitud, et mõningate mängijate suhtes on kahtlusi, kuid keegi pole veel ühtegi süüdistust esitanud.

Starodubtsev kahtlustab, et jalgpalliliit soovib meelega Sillamäe Kalevi elu keeruliseks muuta.

«Miks ei tehtud märkusi Flora aadressil, kui ta ei suutnud Viljandi Tulevikku võita? See tulemus tundub samuti kummaline. Arvan, et Eesti jalgpalliliit püüab meie klubi olukorda meelega pingelisemaks muuta. Ilmselt on Pohlakul vaja näidata, et ta oskab oma tööd teha,» märkis Starodubtsev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles