Superklubi sünd: Pärnu VK ja TTÜ ühinevad

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängijad.
Pärnu mängijad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Juba ülehomme algav Eesti võrkpallimeistrivõistluste pronksiseeria kujuneb väga tuliseks, lisaks pronksmedali omanikele selgub pärast mänge ka uue ühinenud võistkonna peatreener. Otsustavates mängudes pannakse pall mängu 3. aprillil Tallinnas TTÜ spordihoones, seeria jätkub Pärnus 6. ja 9. aprillil.

Täna hommikul kogunenud võrkpalliklubide juhatuse liikmete koosolek kinnitas ühinemislepet ja allkirjastas järgmise viie aasta eesmärgid. Peatreeneri toolile kandideerivad Jaanus Nõmmsalu ja Tamar Nassar, abitreeneri pingil hakkavad istuma  Eesti Võrkpalli Liidu ekspeasekretär ja Pärnu Kolledži direktor Henn Vallimäe või TTÜ spordiklubi juhataja Heino Lill, vahendab volley.ee.

Loodav ühendmeeskond osaleb tuleval hooajal lisaks Schenker liigale ka Venemaa üliõpilaste meistrivõistlustel. Nimisponsori otsingud on jõudnud lõpusirgele, võistkonna eelarvest põhisumma moodustavad Tehnikaülikooli ja Pärnu Kolledži toetused, võistkond hakkab kandma nime TTÜ/Karusselli/TÜ Pärnu Kolledž. Samuti tehakse Eesti Võrkpalli Liidu sporditehnilisele toimkonnale ettepanek lubada meeskonna nimekirja lisada lubatud kaheksateistkümne asemel 36 mängijat, kõik võistkonnaga liituvad mängijad peavad kuuluma Pärnu Kolledži või Tallina Tehnikaülikooli tudengite hulka. Kusjuures võistlusmänguks põhimeeskonna nimekirja mittemahtunud mängijad hakkavad tööle spetsialistidena Pärnu Reisibüroos ja Pärnu Linnavalitsuse arenguteenistuses, suveperioodil aga jäätise- ja õllmüüjatena Pärnu rannas.

Meeskonna kodumängud peetakse vaheldumisi TTÜ spordihoones ja Pärnu spordihallis. Võistkond koguneb esimeseks üldfüüsilise ettevalmistuse treeninglaagriks kohe pärast pronksiseeria lõppu, kahenädalane põhjaladumine toimub 14. kuni 28.aprill Tai Kuningriigi kuurortlinnas Pattayas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles