Meier jätkas hooaega neljanda kohaga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattur Maaris Meier
Jalgrattur Maaris Meier Foto: Liis Treimann

Maastikurattur Maaris Meier (Saertex Portugal/Edaetech)  jätkas nädalavahetusel hooaega Portugalis neljanda kohaga, kus pidi tunnistama kahe poolatari ja hispaanlanna paremust.

«Stardi lähenedes hakkas tugevamalt sadama. Kolmanda ringi lõpus lausa ujusime vihmas, sellist padukat tuli. Stardist sain väga hästi ära, esimene esimeses kurvis ja kuni single trackini välja. Esimeses järsus nõksus alla (siinkohal pean ma ära mainima esmakordse seiga, sest meeste eliit sõidul võeti see nõks välja, mulle see pähe ei mahtunud, et meeste eliidi sõiduks võetakse midagi välja, mille läbisid nii naised kui enne meie starti veel veteranid.. Kallistasin ma ühte puud, kuna rada kitsas, siis siiski jätkasin liidrina, kuna keegi mööda ei mahtunud. Kuid tundsin, et rütmi kaotasin. Järgmise puukallistusega juba kaotasin ka liidripositsiooni. Kuid võitlesin edasi ja esimese ringi lõpus mahtusime viiekesi kõik veel vaateulatusse. Igatahes täna ma eriti enda minana rattal ei tundnud, vähemalt mitte esimesed kaks ja pool ringi neljast,» kirjeldas rattur võistlust oma blogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles