Parimateks valiti Prosa ja Ratnikov

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistluste märtsikuu parimaks mängijaks valiti Tallinna FC Flora ründaja Albert Prosa. Parima treeneri auhinna sai Sillamäe Kalevi loots Sergei Ratnikov.

Prosa jaoks on alanud hooaeg väga edukalt. Flora asub viie vooru järel kolmandal kohal ning 14 väravast kuus on kirjutatud tema nimele. Sergei Ratnikovi juhendamisel teenis Sillamäe Kalev märtsis kolm võitu ja kaks viiki ning Ida-Virumaa klubi on tabeli kõrgeimal real.

Esiliiga parim mängija märtsikuus oli Pärnu Linnameeskonna Kristen Saarts, kes viie mänguga on löönud lausa üheksa väravat. Tallinna FC Puuma ja Rakvere JK Tarva väravavõrku sahistas ta neljal korral. Esiliiga parim treener on liidermeeskonna Tallinna FC Levadia II juhendaja Argo Arbeiter.

Esiliiga B liider on Tallinna FC Infonet II, kelle peatreener Sergei Bragin valiti ka kuu parimaks. Parim mängija on viies mängus kuus väravat löönud Aleksandr Volkov (Sillamäe Kalev II).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles