Lepp napi võidu järel: ei ole see seis nii hull midagi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lepp.
Jüri Lepp. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti meeste käsipallikoondis alistas täna võõrsil peetud EM play-off mängus 32:31 Šveitsi koondise. Kuigi kodus kaotatud avamängu tõttu jõi eestlaste jaoks pääs play-offi teise ringi suletuks, kiitis peatreener Jüri Lepp mehi selle eest, et Šveitsile väärt lahing suudeti anda.

Eesti jäi kolmapäeval kodusaalis šveitslastele alla suurelt 26:34 ning seega oli tänastel võõrustajatel turvaline algedu. Lepp tunnistas, et kuigi Šveits võis täna end tunda kindlamalt, näitasid eestlased südikat mängu.

«Eks neid kahte mängu tuleb koos vaadata. Vastastel oli täna ikkagi pluss kaheksa ees ja selle võrra lihtsam, aga nagu näha, siis ei saanud neil ka kõik ässad puhkust ja kõik tahtsid mängida. Selles mõttes au meie poistele, et näitasime täna, et oskame ka ikka mängida, » kiitis Lepp oma hoolealuseid.

Kahe mängu kokkuvõttes saavutas seitsmeväravalise edu Šveits, kes jõudis play-offi teise ringi. Lepp tunnistas, et olukorrast on loomulikult kahju, kuid vähemalt näitas tänane mäng, et lootus on edaspidiseks olemas.

«Eks ikka on pettumus, selle nimel sai ju mängitud. Kokkuvõttes on vahe miinus seitse ja tänane on vaid väike lohutusauhind, aga ütleksin, et see on kasulik meie tuleviku suhtes. Ei ole meie käsipallis see seis nii hull midagi. On küll mehi, kellega mängida,» võttis Lepp mängud kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles