Kohtunikud said taas nahutada: nii mängitakse hoovijalgpallis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Southamptoni peatreener Mauricio Pochettino siirdus Tottenhami juhendajaks.
Southamptoni peatreener Mauricio Pochettino siirdus Tottenhami juhendajaks. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas tõusis taas tähelepanu keskpunkti kohtunike teema, kui eilses kohtumises Manchester City ja Southamptoni vahel tehti Southamptoni peatreeneri Mauricio Pochettino arvates tema hoolealustele selgelt liiga.

«Kohtuniku kaks otsust tapsid mängu – meie vastu määratud penalti ja teine värav,» sõnas Pochettino pärast kohtumise lõppu. «Ainsa positiivse asjana võin välja tuua, et esimese 45 minuti jooksul olime paremad kui meeskond, mis võib tänavu vabalt tiitli võita. Aga selleks, et City sugusest meeskonnast jagu saada, pead esiteks ise täiusliku mängu tegema ja teiseks peavad kohtunike otsused olema ausad. Täna nii ei läinud,» lausus Pochettino.

«Nägin just olukordi telerist ja sellist penaltit ei saa anda, kui mängitud on vaid kaks minutit. See on seletamatu ja väär. Teise värava puhul oli väravasöödu andnud David Silva enne seda kaks meetrit suluseisus. Nii mängitakse koolihoovis, mitte kõrgliigas,» pahandas argentiinlane.

Kohtunik Chris Foy määras penalti nii City kui ka Southamptoni kasuks, City võitis kohtumise lõpuks 4:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles