Venno tõi Prikamje kaotusmängus üheksa punkti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno rünnakul.
Oliver Venno rünnakul. Foto: lokovolley.ru

Venemaa võrkpalli meistrivõistluste 19. vooorus kohtus Eesti koondislase Oliver Venno koduklubi Permi Prikamje koduväljakul tabelis lähestikku paikneva Groznõi Võrkpalliklubiga ning teenis 1:3 kaotuse.

Enne seda kohtumist oli Prikamje kaotanud Tšetšeenia meeskonnale viis korda järjest. Seekord olid kaotusnumbrid 1:3 (19, -23, -21, -23). Venno mängis algusest lõpuni ja tõi üheksa punkti, kasuteguriks +5, vahendas volley.ee.

Permi meeskonna treener Vladimir Vikulov kurtis (volleyservice.ru) mängupraktika vähesust: «Tunda andis kolmenädalane võistluspaus. Goznõi oli meist üle agressiivsuse ja tahtega.» Venno lõi 15 tõstest punktiks kuus (40%), tegi kaks blokki ja ühe serviässa. Meeskonnakaaslastest kogusid Pavel Zahharov 13 ja Vladimir Jakimov 12 punkti. Groznõi meestest sai Romanas Škuljavičius kirja 18 ja Maksim Purin 17 punkti.

Kolm vooru enne superliiga põhiturniiri lõppu on Prikamje Sinises alagrupis 23 punktiga kuues ja üldarvestuses kümnes. Kemerovo Kuzbassist (5.) jääb Prikamje maha ühe punktiga ning edestab Groznõid ja Ufaa Urali kahe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles