Leedulasest NBA täht jäi purjus peaga sõitmisega vahele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Valanciunas.
Jonas Valanciunas. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA Toronto Raptorsi ridades mängiv leedulane Jonas Valanciunas jäi Toronto meediaallikkate teatel esmaspäeval politseile vahele purjus peaga sõitmisega.

Toronto raadiod ja ajalehed vahendasid eile politseiametnike infot, mille järgi rikkus Valanciunas reegleid ning jäi vahele purjus peaga sõitmisega. Raptorsi meeskond kinnitas, et nendeni on jõudnud info ühest intsidendist, mis puudutab Valanciunast, ent pikemaid kommentaare hetkel ei jagata.

«Meid informeeriti täna (eile- toim.) hommikul juhtumist, mis puudutab Jonas Valanciunast, ning oleme väga pettunud, et ta on ennast sellisesse olukorda pannud. Võtame juhtunut väga tõsiselt ja meil on oma organisatsiooni liikmetele kõige kõrgemad ootused. Praegusel hetkel jätkame informatsiooni kogumist ja kommenteerime juhtunut siis, kui selleks on sobiv aeg,» seisis Raptorsi avalikus teadaandes.

Valanciunas esitas omalt poolt vabanduse. Leedulasest keskmängija on sel hooajal panustanud meeskonda keskmiselt 11 punkti ja 8,6 lauapalliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles