Saksamaa väljaanne: Schumacherit ootavad ärgates suured raskused

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Maailma meedias on endiselt huviorbiidis seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri tervis ning kuna kuulsa sakslase õnnetusest möödus täna täpselt 100 päeva, tõi Saksamaa väljaanne Bild lisaks juhtunu kronoloogiale välja ka paari asjatundja arvamuse sellest, mis peaks Schumacherit ootama, kui ta koomast üles ärkab.

Bild avaldas täna põhjaliku ülevaate sellest, mis alates möödunud aasta 29. detsembrist juhtunud on ning kuidas Prantsuse Alpides suusatanud Schumacheriga õnnetus toimus.

Lisaks avaldas väljaanne spekulatsioone selle kohta, mis vormelilegendi ees ootab, kui ta koomast ärkama peaks, ning Bildi hinnangul ei tunne kuulus sakslane ärgates valu, aga ei saa ennast siiski liigutada, sest tema lihased on pikaajalisest lebamisest kärbunud. Ajaleht lisab, et taastumiseks on vaja sooritada füsioteraapiat ning sageli peavad koomapatsiendid õppima uuesti kõiki lihtsaid tegevusi: neelamist, rääkimist, kirjutamist jne.

Hetkel pole Schumacheri olukorra kohta värskeid uudiseid lekkinud, ent eelmise nädala keskel kinnitas sakslase mänedžer Sabine Kehm, et on ilmnenud julgustavaid märke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles