Eesti hokikoondis alustas MM-turniiri võiduga Islandi üle

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäähokikoondis.
Eesti jäähokikoondis. Foto: Erik Prozes

Eesti jäähokikoondis alustas Serbias peetavat II divisjoni MM-valikturniiri 4:1 võiduga Islandi üle.

Eesti asus avakolmandiku lõpus juhtima, kui arvulise ülekaalu realiseeris Valeri Bobkov. Teisel kolmandikul lubati aga Emil Alengardil samuti arvulisest ülekaalust viigistada. Vaid kaks minutit hiljem viis Vassili Titarenko siiski uuesti Eesti ette - taas arvulisest ülekaalust - ning 33. minutil kasvatas Roman Andrejev Eesti edu kaheväravaliseks.

Viimasel kolmandikul vormistas lõppnumbrid 4:1 Aleksandr Ossipov. Nii Bobkov, Titarenko kui ka Andrejev said lisaks väravale kõik kirja ka ühe söödupunkti. Homme kohtub Eesti Austraaliaga, mäng algab Eesti aja järgi kell 14. Turniir Belgradis lõpeb järgmisel teisipäeval, 15. märtsil.

Eesti - Island 4:1

Väravad: 1:0 16.57 PP Valeri Bobkov (Aleksei Sibirtsev, Vassili Titarenko), 1:1 26.31 PP Emil Alengard (Robin Hedström, Jon Gislason), 2:1 28.34 PP Vassili Titarenko (Valeri Bobkov), 3:1 32.41 Roman Andrejev (Robert Rooba, Artjom Gornostajev), 4:1 52.19 Aleksandr Ossipov (Roman Andrejev)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles