Torres jääb ilmselt Hispaania avamängust kõrvale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise ründaja Fernando Torres tõenäoliselt kolmapäeval jalgpalli MM-finaalturniiril Hispaania esimeses mängus kaasa ei tee.

Valitsev Euroopa meister Hispaania alustab Lõuna-Aafrika Vabariigis jätkuvat MM-finaalturniiri kolmapäeval Šveitsi vastu.

Torres käis aprillis põlveoperatsioonil ja treeningute põhjal tundus, et ta on juba üsna heas vormis, aga koondise peatreener Vicente del Bosque ei taha mingeid riske võtta, vahendab Reuters.

«Ma ei usu, et ta esimeses matšis platsile tuleb, samas ei välista ma midagi,» sõnas Del Bosque intervjuus Hispaania telekanalile Telecinco.

Del Bosque avaldas ka, et teisipäeval treeningmängus Poola üle reielihast venitanud Andres Iniesta vigastus väga tõsine ei ole ning mees peaks Šveitsi mänguks rivis olema.

Märtsi lõpus penaltit lüües jalaluu murdnud Cesc Fabregas kinnitas samuti, et on ilusti paranenud. «Tunnen end iga päevaga üha tugevamana,» lausus Fabregas. «Võin öelda, et olen peaaegu sajaprotsendiliselt vormis. Treenin jälle koos meeskonnaga ja ma pole vahepealsete probleemide tõttu oma vormist väga palju kaotanud.»

Hispaania mängib Šveitsiga kolmapäeval kell 17, järgmisena lähevad nad 21. juunil vastamisi Hondurasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles