Madridi Reali esindaja tunnistas pettumust loosi suhtes

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emilio Butragueno.
Emilio Butragueno. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas loositi täna poolfinaalpaarid, mille järgi lähevad kokku Madridi Real ja Müncheni Bayern ning omakorda Madridi Atletico ja Londoni Chelsea. Reali klubi üks spordijuhtidest Emilio Butragueno teatas vahetult pärast loosi, et nende meeskond soovis igal juhul just Bayernit loosis vältida.

Butragueno kinnitas, et Reali ootavad poolfinaalseerias mulluse tiitlivõitja vastu ees rasked mängud. «Bayern on väga tugev rivaal, nad on valitsevad tšempionid. Neil on invididuaalsed mängijad, kes võivad mängu igal hetkel võiduks pöörata. Nendest kolmest (poolfinalistist- toim.) just ressursside ja selle tõttu, et nad on valitsevad meistrid, olid nemad need, keda kõige vähem oma vastaseks tahtsime,» rääkis Reali klubis kommunikatsioonijuhina töötav Butragueno.

«Aga saime just nemad. Nüüd peame valmistuma nii hästi, kui võimalik, eriti esimeseks mängus kodus ja saama seal väga hea tulemuse, mida Münchenisse kaasa võtta,» lisas Butragueno.

Reali-Bayerni esimene poolfinaal peetakse 23. aprillil, teine mäng 29. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles