Video: Ojamets loodab, et mängijate vaim püsib teravana

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste finaalseeria neljandas mängus slidtsd 0:2 kaotusseisust välja tulnud Tartu Bigbank 3:2 Tallinna Selveri ning asusu finaalseeriat 3:1 juhtima. Eesti meister võib seega selguda juba homme. Tartu peatreener Andrei Ojamets

«Läbi raskuste tähtede poole. Millegipärast alustasime väga tuimalt ja peas oli midagi kuskil lukus ja see oli vaja lahti saada. Õnneks kolmandas geimis suutsime oma mängu käima saada. Kindlasti mõjutas ka sidemängija vahetus, õnneks Caicsil (Andres Toobali asemel sekkunud Artis Caics-toim) jalg pidas vastu,» sõnas Ojamets pärast mängu.

«Peame suutma oma vaimu teravana hoida ja suutma igas mänguolukorras mõelda. Kui hakkame lahmima, siis meie mäng kaob ära. Tänased kolmas ja neljas geim näitasid, milleks oleme võimelised,» lisas homse kohtumise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles