City peatreener: jalgpalli jaoks oleks pettumus, kui Chelsea tuleks Inglise liiga meistriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Pellegrini.
Manuel Pellegrini. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi peatreener Manuel Pellegrini rääkis käesoleva hooaja tihedast tiitliheitlusest ning teatas, et kui meistriks tuleks Chelsea, oleks see suur pettumus kõigile jalgpallisõpradele.

Inglise liigas on sel hooajal seis väga pingeline ning esimesed kolm meeskonda mahuvad vaid nelja punkti sisse. Hetkel kolmandal kohal oleva City peatreener väitis, et neist kahe punkti kaugusele jääva Chelsea tiitlivõit kellelegi rõõmu ei tooks.

«See (Chelsea tiitlivõit- toim.) valmistaks suure pettumuse nii jalgpallile, fännidele kui kõigile,» rääkis Pellegrini, kelle arust on probleemiks see, et Chelsea on suutnud ise seni lüüa vaid 65 väravat, samas kui teised tiitlipretendid Liverpool ning City on skoorinud vastavalt 90 ja 84 tabamust.

«Arvan, et jalgpall on seda atraktiivsem, mida rohkem lüüakse väravaid. Seda peaks hinnatama. Ma ei ütle, et pole oluline hästi kaitsta, sest jalgpall on kaitsetöö ja ründamine. Aga usun, et suured meeskonnad peaksid mängima nagu suured meeskonnad,» lisas City juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles