Atletico peatreener tunnistas, et nende ründestaar võib liituda Chelseaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa.
Diego Costa. Foto: SCANPIX

Euroopa klubijalgpallis on tänavuse hooaja üheks positiivsemaks üllatajaks olnud Madridi Atletico, kes hoiab praegu Hispaania liigas esikohta ning on jõudnud Meistrite liigas poolfinaali. Samal ajal tunnevad mitmed suurklubid elavat huvi nende esiründaja Diego Costa vastu. Viimati tunnistas Atletico peatreener Diego Simeone, et Costa võibki suvel siirduda Londoni Chelseasse.

Eelmisel aastal Hispaania kodakonduse saanud 25-aastane brasiillane on sel hooajal La Ligas löönud 26 väravat ning hoiab sellega Hispaania kõrgliigas väravaküttide edetabelis Cristiano Ronaldo järel ja Lionel Messi ees teist kohta, kirjutab Eurosport.

«See on normaalne, et Chelsea tunneb tema vastu huvi. Neil on head majanduslikud võimalused. (Samuel) Eto’o saab ainult vanemaks ja Diego Costa saab samas oma tööga hästi hakkama. Praegu on ta siiski meie mängija,» sõnas Simeone.

«Kokkuvõttes sõltubki kõik temast (Costast) ja sellest, mis on tema jaoks parim. Ma toetan kõiki tema otsuseid,» lisas Atletico juhendaja.

Eelmisel suvel müüs Atletico samuti oma esiründaja, kui Radamel Falcao liikus 60 miljoni euro eest AS Monacosse. Costale on külge riputatud umbes sama suur hinnasilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles