Schumacheri mänedžer tegi tuleviku kohta tähtsa avalduse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm teatas, et nad ei avalda tulevikus enam infot vormelilegendi tervisliku seisundi kohta.

Kehm sõnas Saksamaa telekanalile ARD, et vormelilegendi seisund on paranenud ning näha on väikeseid edusamme.

Samal ajal kritiseeris Kehm teravalt ka mitmeid meediaväljaandeid, kes on koomas oleva sportlase tervisliku seisundi üle lasknud spekuleerida arstidel, kellel pole antud juhtimiga mingit seost. Nii lubaski Kehm, et haiglast lahkumise järel Schumacheri tervisliku seisundi kohta enam avaldusi ei tehta.

«Meie plaan ja soov on selline, et kui Michaeli saab viia taastusravihaiglasse, siis loobume ülevaadete andmisest,» avaldas Kehm, kes lisas, et kindlasti sooviks ka Schumacher ise sellist käitumist. «Ta on praegu koomas ega saa ise otsustada, millist informatsiooni tema kohta jagatakse. Üritame käituda lähtuvalt tema võimalikest huvidest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles