Manchester United plaanib suveks korralikku osturallit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toni Kroos.
Toni Kroos. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi tänavune hooaeg ei ole olnud just kõige õnnestunum ning seetõttu soovitakse suvel meeskonda kõvasti tugevdada. Viimaste teadete kohaselt on silm peale pandud mitmele tulevikutegijale.

Kui ManU hankis talvel keskväljale Juan Mata, siis suvel soovitakse poolkaitsesse veelgi jõudu juurde tuua. The Guardian kirjutab, et klubi suureks sihiks on hankida endale Müncheni Bayerni poolkaitsja Toni Kroos.

24-aastane Kroos kuulub kindlalt Bayerni põhitegijate sekka, kuid samas soovib mees väidetavalt suuremat palka ja seeõttu pole ta allkirjastanud ka lepingupikendust. ManU on samas The Guardiani andmetel valmis Kroosile maksma 310 000 euro suurust nädalapalka. Sellega saaks Kroosist Unitedi üks suurema palganumbriga mängijaid.

The Telegraph kirjutab samas, et ManU soovib palgata endale Southamptoni äärekaitsja Luke Shaw. 18-aastase Shaw eest tuleks ManU-l maksta koguni 36 miljonit eurot. Shaw on teatavasti suur Londoni Chelsea fänn ja ka Chelsea on tundnud noore inglase vastu huvi, kuid ManU-s oleks tal võimalik kohe tõusta põhikoosseisu.

Sportsmail lisab veel, et ManU huviorbiidis on ka Lissaboni Sportingu 22-aastane poolkaitsja William Carvalho, kelle eest tuleks lauale laduda koguni 45 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles