Poksistaar põhjustas Twitteris pahameeletormi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye.
David Haye. Foto: SCANPIX

Endine raskekaalupoksi WBA versiooni maailmameister David Haye põhjustas Twitteris suure pahameeletormi, kui talle trahvi teinud Londoni politseinik postitas talle nendest tehtud ühispildi.

Politseinik Hitesh Patel postitas mõned päevad tagasi Haye'i Twitteri kontole neist kahest tehtud pildi, mis oli tehtud pärast seda, kui Patel endise maailmameistri korrarikkumise eest kinni pidas.

«Kui kohtusime pärast seda, kui oma autot «nautisid»,» seisis Pateli postitatud pildi juures. Haye vastas sellele omapoolse kommentaariga: «Aitäh, et mulle trahvi ei teinud!!»

Politseiniku ja Haye pilt ning sellega kaasnenud kommentaarid põhjustasid poksikuulsuse jälgijate seas pahameeletormi, sest fännid olid pahased, et kuulsused pääsevad korrarikkumiste korral kergema karistusega. Patel kustutas pärast rohkete kommentaaride laekumist pildi ära ning Haye pole juhtunu kohta kommentaare jaganud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles