Madridi Real alistas kahe viimase hooaja võitja ja pääses Euroliiga Final Four turniirile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali ja Olympiacose vaheline veerandfinaal.
Madridi Reali ja Olympiacose vaheline veerandfinaal. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas selgus täna õhtul neljas ja viimane Final Four turniirile pääseja, kui Madridi Real alistas veerandfinaalseeria viiendas mängus kahe viimase hooaja võitja Piraeuse Olympiacose ning pääses Final Four turniirile.

Reali kodusaalis peetavas kohtumises haaras kodumeeskond kohe ohjad ja võitis esimese veerandi 18:12. Teisel veerandajal suudeti vahepeal tabloole tuua kolmeteistkümnepunktiline edu (40:27), ent poolaja lõpus tuli Olympiacos tagasi mängu, kui tegi 7:0 vahespurdi ja vähendas poolajaks skoori seisule 40:34. Kolmanda veerandaja lõpuks oli kodutiim juhtimas 59:52, lõppseisuks vormistati 83:67.

Reali parimana viskas Sergio Llul 20 punkti, Olympiacose poolt vastas 19 punktiga möödunud hooajal nii põhiturniiri kui Final Fouri kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Vassilis Spanoulis.

Juba varasemalt olid Final Four turniirile pääsu kindlustanud Barcelona, Moskva CSKA ja Tel Avivi Maccabi. Poolfinaalis lähevad omavahel vastamisi Barcelona-Real ja Maccabi-CSKA. Final Four peetakse 16.-18. mail Milanos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles