Video: Kalle Klandorf: Rock peaks kartma iseenda mängu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Eesti meeste korvpalli meistriliiga poolfinaalide eelne pressikonverents, kus osalesid nelja meeskonna peatreenerid. Tallinna Kalevi juhendaja Kalle Klandorf sõnas, et kuigi poolfinaalis on favoriidiks Tartu Ülikool/Rock, lähevad tema hoolealused siiski võitlema.

«Ei saa mängima minna nii, et lähme kaotama Rockile. See viib meeskonna moraali alla, me lähme ikkagi igat mängu maksimaalselt mängima ja ehk õnnestub mõni ka võita Rocki vastu,» rääkis Klandorf.

Tallinna Kalevi juhendaja lisas, et eelkõige võib Rocki jaoks otsustavaks saada just nende enda mäng, kui vastast alahindama hakatakse. «Rock peaks kartma iseenda mängu. Usun, et esimeses mängus löövad nad meile väga tugevalt selle kaitsemängu turja, sest nad tahavad kodusaalis kindlasti suureskooriliselt võita, et meid täiesti maha nottida, rääkis Klandorf. «Aga nad peavad väga ettevaatlikud olema, et pärast võimsat algust võib nende mäng ära laguneda,» lisas Klandorf.

Poolfinaalidega tehakse algust järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles