Pettunud Alonso: reeglid on ebaausad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xabi Alonso (paremal) koos Cristiano Ronaldoga väravat tähistamas. Finaalis jääb hispaanlane aga pealtvaatajaks
Xabi Alonso (paremal) koos Cristiano Ronaldoga väravat tähistamas. Finaalis jääb hispaanlane aga pealtvaatajaks Foto: SCANPIX

Xabi Alonso ei saa Real Madridi järgmise kuu lõpus toimuvas jalgpalli Meistrite liiga finaalis esindada, kuna tal täitus eilses poolfinaali korduskohtumises Bayerni vastu kollaste kaartide limiit.

32-aastane poolkaitsja sai eilse mängu avapoolajal kollase kaardi, kui Real oli juba sisuliselt edasipääsu kindlustanud ning ta usub ise, et too kaart oli liiga kergelt antud ja mängukeelde paika panevaid reegleid võiks muuta, kirjutab Soccernet.ee.

«On kurb, et ma ei saa seal mängida, aga loodan, et mu kaaslased võidavad karika ja ma saan selle ajaga unustada. Rohkem kui seda, et kaart oli ebaaus, arvan ma, et reeglid on ebaausad. Tee finaali on väga keeruline,» arvas Alonso, et reeglit tuleks muuta.

Alonso jaoks pole finaalist eemale jäämine siiski maailma lõpp, sest mängijana on ta juba korra Meistrite liiga finaali võitnud ja ka seal värava löönud, osaldes Liverpooli kuulsas tagasitulekus Milani vastu 2005. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles