Evra: me pole hea meeskond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Prantsusmaa jalgpallikoondise kapten Patrice Evra tunnistas pärast jalgpalli MM-finaalturniiril 0:2 Mehhikole kaotamist, et tundis, nagu oleks Prantsusmaa kõigest üks väike jalgpalliriik.

Kuna Prantsusmaa mängis avamängus Uruguayga 0:0 viiki, on neil kirjas vaid üks punkt ja alagrupiturniirilt edasipääsemine on üsna keeruline, vahendab ESPN.

«See on katastroof,» tunnistas Evra. «Me pole hea meeskond. Kui sa ei pääse EM-finaalturniiril alagrupist edasi ja suudad ka MM-finaalturniiril piirduda alagrupimängudega, kaob jalgpalli isu ära.»

«Arvasin, et õppisime 2008. aastast,» jätkas Evra, pidades silmas seda, et kaks aastat tagasi ei suutnud Prantsusmaa EM-finaalturniiril alagrupist edasi pääseda. «Ma ei osanud arvata, et ka nüüd niimoodi läheb. Kõige valusam on see, et me ei teadnud, mida teha, kuidas viigiväravat lüüa. Ja nende teine värav tappis meid. Olen väga pettunud. Võlgneme endale selle, et saaksime vähemalt Lõuna-Aafrika Vabariigist jagu. Aga mis imedesse puutub, siis neisse ma väga ei usu.»

Kui Evralt küsiti, mis tema arvates kehvade mängude põhjuseks on, keeldus ta vastamast. «Mina ei hakka teile ütlema, mis minu arvates valesti läks,» sõnas ta vaid. «Las teised räägivad.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles