Atletico peatreener: meie kaotus oli parim, mis sai juhtuda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico peatreener Diego Simeone.
Madridi Atletico peatreener Diego Simeone. Foto: SCANPIX

Madridi Atletico jalgpallimeeskonna peatreener Diego Simeone lausus pärast eilset 0:2 kaotust Levantele, et midagi paremat poleks saanud tema meeskonnaga juhtudagi.

Atletico loovutas Hispaania tiitliheitluses väärtuslikke punkte ning andis Madridi Realile ja Barcelonale võimaluse enda kannule jõuda, kuid Simeone tuletas meelde, et liigavõit on endiselt Atletico enda kätes. Madridi meeskond kohtub viimases voorus võõrsil Barcelonaga ning tiitlivõiduks piisab neile viigist – seda mõistagi eeldusel, et hooaja eelviimane liigamäng Malaga vastu võidetakse.

«Kaotus on parim, mis sai meiega juhtuda, sest see tähendab, et järgmise kolme nädala jooksul valitsevad kogu meeskonnas kõrgendatud pinge ja emotsioonid,» märkis Simeone mängujärgsel pressikonverentsil. «Neil on nüüd suurepärane võimalus näidata, millest nad meeste ja jalgpalluritena tehtud on. Oli meie kord kaotada, aga kordan veel, et ees ootab kolm fantastilist nädalat, mille jooksul näeme jalgpalli selle kõige ehedamal kujul. Meie saatus on meie enda kätes ning meid ootab ees kolm finaali. Esimene toimub järgmisel nädalal Malaga vastu,» sõnas Simeone, kelle hoolealused kohtuvad lisaks kahele allesjäänud liigamängule ka 24. mail Meistrite liiga finaalis Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles