Vettel on Schumacheri õnnetuse tõttu endiselt šokis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher (paremal) ja Sebastian Vettel 2012. aastal
Michael Schumacher (paremal) ja Sebastian Vettel 2012. aastal Foto: SCANPIX

Neljakordne vormel-1 maailmameister Sebastian Vettel tunnistas usutluses ajakirjale Focus, et pole endiselt üle saanud Michael Schumacheri õnnetusega kaasnenud šokist.

«Mul on endiselt raske sellest rääkida. Olen ikka veel šokis. Michaeli õnnetus näitab meile, kui kiirest asjad võivad muutuda,» rääkis Schumacheri lähedane sõber Vettel. «Olen teda viimastel aastatel paremini tundma õppinud ja oskan teda isiksusena hinnata. Ta on minu jaoks eeskuju.»

Vettel ei usu, et terve karjääri jooksul vastuolulisi otsuseid langetanud Schumacher oleks kellelegi kunagi halba tahtnud. «Olen kindel, et ta ei ole teinud halbu asju, kuid loomulikult on ta adrenaliininarkomaan,» arutles vormel-1 tiitlikaitsja. Kas Vettel on lähedase sõbra raske õnnetuse tõttu ka oma elus pidurit tõmmanud? «Meil on väga ohtlik eriala, kuid õpime aja möödudes, kuidas riske õigesti hinnata,» jätkas sakslane.

Schumacheri jaoks ei saanud saatuslikuks mitte vormelisõit, vaid koos perekonnaga suusatamine. Vormelilegend kukkus möödunud aasta viimastel päevadel Prantsusmaa suusamäel ning on alates sellest ajast kriitilises seisundis haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles