ERRi sporditoimetuse juhiks kandideerib neli inimest

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERRi juht Margus Allikmaa.
ERRi juht Margus Allikmaa. Foto: Mihkel Maripuu

Rahvusringhäälingu (ERR) sporditoimetuse juhi konkursil esitas tähtajaks kandideerimisavalduse neli inimest, ERRi juhtkond loodab uue juhi välja valida järgmise nädala lõpuks.

ERRi juhatuse esimees Margus Allikmaa ütles Postimehele, et kandideerijate seas on väärikaid inimesi, kelle seast leiab kindlasti inimese sporditoimetust juhtima.

«Me oleme lubanud kandidaatidele olla diskreetsed, seega ei hakka ma kandidaatide kohta midagi täpsemalt välja ütlema,» lausus Allikmaa. Ta ei avaldanud ka seda, kas kandidaatide seas on ERRi sporditoimetuse töötajaid.

ERRi sporditoimetuse juhi kohusetäitja Lembitu Kuuse ütles reedel Postimehele, et ta ei välista sporditoimetuse juhiks kandideerimist, kuid ei öelnud otsesõnu, kas ta võtab konkursist osa.

ERRi sporditoimetuse senine juht Marko Kaljuveer lahkus aprillis rahvusringhäälingu juhtidega tekkinud tüli tõttu ametist.

ERRis tekkis kriis märtsi lõpus, kui juhatuse esimees Margus Allikmaa teatas, et on otsustanud lõpetada töösuhte sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeriga. ERRi juhatuse liige Hanno Tomberg teatas pärast seda, et Kaljuveeri lahkumisel lahkub ka tema.

Margus Allikmaa tegi Kaljuveerile kompromissettepaneku, et Kaljuveer jätkab sporditoimetuse juhina, kuid strateegilisi otsuseid hakkab langetama juhatus. Seda ettepanekut Kaljuveer vastu ei võtnud.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles